Gi bilen et særpreg med kule felger

I dag har de fleste biler aluminiumsfelger med ulike design, men man trenger ikke å gå mange år tilbake før det var vanlig med stålfelger, selv på nye biler. Aluminiumsfelger finnes i mange ulike design og størrelser, og derfor kan du garantert finne noe som kan gjøre at bilen din skiller seg ut i fra mengden. Et sett nye felger kan også gjøre underverker for en eldre bil!

Kjøp billige felger online

Felger av god kvalitet kan være en kostbar investering, men man kan spare mye ved å kjøpe de på nett. I dag finnes det mange nettbutikker som selger felger på nett, og siden de konkurrerer om deg som kunde er prisene deres ofte svært gode. Du kan kjøpe billige felger her, ved å følge linken. Velg hvilken størrelse du ønsker, samt design. Det finnes mange ulike produsenter av felger. For å gjøre det beste kjøpet bør du sammenligne de ulike butikkene. Sjekk derfor prisene på like modeller fra forskjellige produsenter som er aktuelle for deg.

Husk at det kan være nødvendig å få nye felger sertifisert av lokale Biltilsynet dersom bilen i utgangspunktet ikke støtter felger av valgt størrelse. I hovedsak må nye felger godkjennes av Biltilsynet dersom bredde, rulleomkrets eller innpress endres mer enn 5 % fra det som står i vognkortet. Det betyr at dersom bilen ble levert med små felger må du mest sannsynlig godkjenne de nye felgene, dersom du ønsker å oppgradere til sportslige 18-tommers aluminiumsfelger til bilen din.

Et sett med aluminumsfelger kan gi bilen en sportslig oppgradering både i form av utseende og kjøreegenskaper. Når du setter større felger på en bil vil det redusere hvor mye gummi den har på hjulene. Med mindre gummi vil man ha bedre kontakt med underlaget på bekostning av komfort, noe man bør tenke på dersom man foretrekker en behagelig kjøreopplevelse fremfor en sportslig.