Hvorfor bruke Storytel?

Det finnes mange gode grunner til å høre på lydbok. Lufteturen med hunden og husvasken kan bli langt morsommere med yndlingsboken på øret. I tillegg slipper man å kjøpe alle bøkene man ønsker å lese. Apper som Storytel gjør det enkelt og billig å høre på favorittbøkene. Her er 3 gode grunner til å opprette en konto hos Storytel.

Ulike abonnementer

Storytel kan tilby ulike typer månedesabonnementer både til enkeltpersoner og familier. Det billigste alternativet koster kun 179 kroner pr. måned med tilgang til alt på appen. Når man oppretter en konto for første gang, kan en Storytel rabattkode benyttes som gir tilgang til alle lydbøker helt gratis i 14 dager. Dette er en fantastisk mulighet til å spare penger, samtidig som man får tilgang til flere tusen bøker.

”Det finnes blant annet en funksjon som gjør at lydboken automatisk slår seg av etter en gitt tid slik at du kan sovne til favorittboken din.”

Brukervennlig app

Storytels app er svært enkel å bruke og har mange gode funksjoner. Det finnes blant annet en funksjon som gjør at lydboken automatisk slår seg av etter en gitt tid slik at du kan sovne til favorittboken din. Du kan enkelt søke etter forfatter, sjanger og tittel. I bokhyllen kan bøker lagres og enkelt tas fram igjen ved en senere anledning. Bøkene kan lastes ned slik at de kan lyttes til uten internettilgang hvor som helst i verden.

Godt utvalg

I løpet av de siste årene har lydbokstrømmetjenester blitt svært populære blant mange nordmenn. Storytel er en av de største på markedet og tilbyr et svært godt utvalg av bøker. Enten du skal lage middag eller kjøre bil til hytta, finner du garantert en bok som passer. Storytel er med andre ord et rimelig og godt tilbud for deg som ønsker å få tilgang til tusenvis av lydbøker.