Kule lamper billig?

Lampe i kjøkken

Innredning dreier seg om mer enn sofaer og stuebord. Kule lamper kan være prikken over i-en men de koster som regel en del. Vi gir deg tips for billigere kule lamper!

Lamper er ikke som de en gang var. Før hadde vi lamper for å kunne utføre oppgaver, men i dag er lampene en del av designet i de fleste hjem. Hvem vil vel ha en barokk lampe i en leilighet innredet i typisk norsk minimalistisk stil? Det er vel et fåtall av oss som ønsker dette. De fleste ønsker i dag en mer gjennomført stil og da må også lampene passe inn. Så hvordan kan du spare penger på kule lamper?

Kjøpe lamper på nett

En måte å spare penger når du skal handle lamper, er ved å handle lamper på nett. Er du en av de som gjerne vil se lampene fysisk først, så skader det jo ikke å gå rundt å snuse litt i lampebutikker for å se hva du finner. Når du har funnet det du vil ha, kan du sammenligne priser på nettet, og dermed få lampene billigst mulig.

Kjøp brukt

Aldri har gjenbruk og redesign vært mer populært. Det finnes masse markeder, loppemarked og steder du kan finne brukte ting som lamper og møbler. Med hjelp av litt kreativitet og hobbyutstyr kan du få unike lamper som passer hos deg. Du kan også finne brukte ting som gis bort på nettet, hvilket gjør det enda billigere for deg.

Handle i utlandet

Du kan også finne veldig mange spennende lamper til gode priser i utenlandske butikker på nettet. Handler du for under 200 kr, betaler du heller ikke toll og avgifter på lampene du kjøper. Men uansett kan det sørge for at du har spennende og unike lamper, selv om du må betale toll og avgifter.